IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Autobus sa fudbalerima Reala imao sudar na autoputu u Nemačkoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 20:17

IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Autobus sa fudbalerima Reala imao sudar na autoputu u Nemačkoj

Na sreću nije bilo povređenih.

Autobus koji vozio fudbalere Reala iz Madrida na utakmicu 1/8 finale Lige šampiona protiv Lajpciga doživeo je sudar na autoputu i samo samo sticajem srećnih okolnosti izbegnuta je tragedija.

Sve je počelo tako što klub iz prestonice Španije nije mogao da sleti na aerodorom u Lajpcigu usled štrajka. "Galaktikosi" su tako pomerili svoje putovanji uoči utakmice i umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << direktno leta, sleteli su u Erfurt odakle su morali da putuju autobusom oko 160 kilometara.

Real Madrid, spavento in Germania: incidente stradale per il pullman della squadra https://t.co/umJQ8Tx4y2

— Repubblica Sport (@SportRepubblica) February 12, 2024

Na autoputu su naleteli na belu Tojotu sa kojom su se sudarili. Vozač automobila nije video autobus dok je menjao traku i došlo je do suadara. Nakon kraćeg zaustavljanja, ustanovljeno je da nema povređenih i sa su svi u redu te je put nastavljen, preneo je nemački Bild.

Španska Marka tvrdi i kako je beloj Tojoti bio navijač koji je želeo da snimi autobus i da mu je nakon toga volan pobegao, te je tako došlo do udesa.

Igrači i osoblje Real Madrida su u Lajcpig stigli u popodnevnim časovima, gde će sutra od 21 čas (TV Arena 1 Premium) igrati prvi meč osmine finala protiv istoimenog kluba.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona,   Štrajk

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Realove muke u Nemačkoj – automobil se zakucao u klupski autobus

Izvor: B92, 12.Feb.2024

Fudbaleri Real Madrida u utorak od 21 sat igraju protiv Lajpciga prvi meč osimine finala Lige šampiona...Madriđani su favoriti za prolazak u narednu fazu elitnog takmičenja zbog trenutne forme i pobede protiv Đirone minulog kola, dok je namački tim u nešto slabijoj formi i u poslednjih pet mečeva...

Nastavak na B92...

Autobus fudbalera Reala učestvovao u saobraćajnoj nezgodi pred meč Lige šampiona u Nemačkoj

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Feb.2024, 13:07

Fudbaleri Real Madrida doživeli su neprijatnost pred meč osmine finala Lige šampiona protiv Lajpciga koji je na programu u utorak. Naime, na putu od aerodroma do hotela, imali su saobraćajnu nezgodu. Oni su danas krenuli na put ka Lajpcigu, a zbog štrajka na aerodromu u ovom gradu, morali su da...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.