Gazela bez većih gužvi

Izvor: B92, Beta, Tanjug, 01.Jul.2010, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gazela" bez većih gužvi

Beograd -- Radovima na Mostarskoj petlji i prilaznim rampama počela je sveobuhvatna rekonstrukcija beogradskog mosta "Gazela".

Na samom mostu u jutarnjem špicu nije bilo gužve, a većina vozača koristi preporučene alternativne pravce ka Novom Beogradu.

Od 3. jula počinju radovi na autoputu od Gazele do Tošinog bunara. Većih gužvi nema, a manje gužve u saobraćaju zabeležene su oko autobuske i železničke stanice i na prilazu Starom Savskom i Brankovom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mostu.

Početna faza radova na "Gazeli" trajaće do 31. jula, za saobraćaj će biti zatvorena pojedina uključenja iz pravca Bulevara vojvode Mišića i Savske ulice i isključenja ka Ulici Kneza Miloša i Topčiderskoj zvezdi.

Radovi na prilaznim rampama mosta počeli su danas, a 3. jula počeće i obnova asfalta na autoputu od "Sava centra" do petlje Tošin bunar.

Kompletna rekonstrukcija mosta, kako je planirano, biće završena u aprilu 2012. godine. Kako najavljuju iz Gradskog sekretarijata, radovi će se obavljati danonoćno, kako bi bili završeni u skladu sa predviđenim rokovima.

Detalje o organizaciji saobraćaja u toku rekonstrukcije "Gazele" možete pročitati ovde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.