"Gazela" bez većih gužvi

Radovima na Mostarskoj petlji i prilaznim rampama počela je sveobuhvatna rekonstrukcija beogradskog mosta "Gazela".

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 01.07.2010.

11:02

Default images

Na samom mostu u jutarnjem špicu nije bilo gužve, a većina vozača koristi preporučene alternativne pravce ka Novom Beogradu.

Od 3. jula počinju radovi na autoputu od Gazele do Tošinog bunara. Većih gužvi nema, a manje gužve u saobraćaju zabeležene su oko autobuske i železničke stanice i na prilazu Starom Savskom i Brankovom mostu.

Početna faza radova na "Gazeli" trajaće do 31. jula, za saobraćaj će biti zatvorena pojedina uključenja iz pravca Bulevara vojvode Mišića i Savske ulice i isključenja ka Ulici Kneza Miloša i Topčiderskoj zvezdi.

Radovi na prilaznim rampama mosta počeli su danas, a 3. jula počeće i obnova asfalta na autoputu od "Sava centra" do petlje Tošin bunar.

Kompletna rekonstrukcija mosta, kako je planirano, biće završena u aprilu 2012. godine. Kako najavljuju iz Gradskog sekretarijata, radovi će se obavljati danonoćno, kako bi bili završeni u skladu sa predviđenim rokovima.

Detalje o organizaciji saobraćaja u toku rekonstrukcije "Gazele" možete pročitati ovde. A povodom radova na obnovi "Gazele", gost vesti TV B92 bio je gradski sekretar za saobraćaj Dragoljub Đakonović.

U petak počinje zatvaranje traka

Desna strana autoputa iz pravca Šida ka Beogradu u dužini od 900 metara ispred mosta Gazela (preko puta Sava centra) biće sutra zatvorena zbog radova ispred mosta Gazela.

Kako je saopštilo Javno preduzeće "Putevi Srbije", celokupni saobraćaj biće prebačen na suprotnu stranu autoputa gde će se odvijati dvosmerno.

Za vreme izvođenja radova biće ukinuta autobuska stajališta "Sava centar", "Španskih boraca", "Beogradska Arena/Proleterske solidarnosti", kao i "Milutina Milankovića" i "Blok 24" u smeru iz Zemuna i Novog Beograda ka Beogradu.

Kako se navodi u saopštenju, od danas će saobraćaj na deonici od kružne raskrsnice u Kijevu, pored naselja Petlovo Brdo, do Ibarske magistrale ponovo biti uspostavljen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: