Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 08.Okt.2010, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gazela: Zatvoreno uključenje iz ulice Vladimira Popovića

BEOGRAD - Za sva vozila je zatvoreno uključenje na most Gazela, odnosno autoput u smeru ka Nišu iz ulice Vladimira Popovića na Novom Beogradu, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Na Gazeli, prema podacima "Puteva Srbije", zabranjen je i saobraćaj u oba smera svim teretnim vozilima čija je ukupna težina veća od tri i po tone, koja idu ka Nišu iz pravca Sremske Mitrovice, ili Novog Sada.

Ta teretna vozila se usmeravaju na autoput od Beograda do Šida (E-70) do petlje >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << za obilaznicu oko Beograda, zatim preko obilaznice na Savski most kod Ostružnice i dalje do Ibarske magistrale, ili Avalskim putem (R-200) do Malog Požarevca i dalje na autoput prema Nišu.

Ukoliko vozila čija je ukupna težina veća od tri i po tone idu za Banat - posle prelaska mosta kod Ostružnice, mogu da se isključe na novi put od Obrenovca do Beograda, zatim do "Mostarske petlje" i dalje Savskom i Karađorđevom ulicom, Bulevarom Vojvode Bojovića ispod Kalemegdana, Dunavskom i Bulevarom despota Stefana do Pančevačkog mosta, ka Banatu.

Ako idu iz pravca Niša prema Novom Beogradu, isključuju se na petlji "Bubanj potok", a onda Kružnim putem ka mostu preko Save kod Ostružnice i dalje do uključenja na autoput Beograd - Šid kod petlji "Dobanovci" i "Aerodrom Nikola Tesla". Takođe, ta teretna vozila, koja iz Beograda i okoline, kao i iz Banata, idu ka Novom Beogradu, Novom Sadu, ili Sremskoj Mitrovici, preusmeravaju se na most kod Ostružnice.

Za saobraćaj su otvorena uključenja na most Gazela u smeru Novog Beograda iz Savske ulice i iz Bulevara Vojvode Mišića, kao i isključenja u pravcu Niša ka Topčiderskoj zvezdi i ka ulici Kneza Miloša.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.