GRENEL PORUČIO: Obnova železničkog saobraćaja između Beograda i Prištine je ISTORIJSKI SPORAZUM

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2020, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRENEL PORUČIO: "Obnova železničkog saobraćaja između Beograda i Prištine je ISTORIJSKI SPORAZUM"

Saopštenje Ambasade SAD u Nemačkoj.

Amasada SAD u Berlinu je potpisivanje Izjave o obnovi železničkog saobraćaja između Beograda i Prištine nazvala istorijskim.

- Ambasador Ričard Grenel otvorio je Minhensku bezbednosnu konferenciju potpisivanjem istorijskog sporazuma o železnici i autoputevima između Srbije i Kosova - saopštila je Ambasada SAD u Nemačkoj na svom zvaničnom tviter nalogu.

- Ovaj sporazum dolazi nakon što je prošlog meseca potpisan najnoviji sporazum za povratak direktnih letova Beograda i Prištine - navode iz ambasade SAD u Berlinu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ambasada SAD u Berlinu: Istorijski sporazum o železničkom saobraćaju

Izvor: RTS, 14.Feb.2020

Amasada SAD u Berlinu nazvala je istorijskim potpisivanje Izjave o obnovi železničkog saobraćaja između Beograda i Prištine. . Američka ambasada u Nemačkoj saopštila je na svom zvaničnom Tviter nalogu da je ambasador...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.