Dvoje lakše povredjeno u udesu na autoputu ka Šidu

Izvor: Beta, 01.Mar.2020, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje lakše povredjeno u udesu na autoputu ka Šidu

U udesu koji se dogodio jutros u 4.40 na autoputu u smeru ka Šidu dve osobe su lakše povredjene, rečeno je u beogradskoj službi Hitne pomoći.Povredeni su 24-godišnja ženska osoba i 52-godišnji muškarac, a prebačeni su u Kliničko-bolnički centar Zemun, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.Tokom noći na teritoriji Beograda nije bilo drugih saobraćajnih nezgoda zbog kojih je bila neophodna intervencija Hitne pomoći, a ta služba intervenisala je u 86 slučajeva, od kojih je 11 bilo na javnom mestu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje lakše povređeno u udesu na auto-putu ka Šidu

Izvor: B92, 01.Mar.2020

U udesu koji se dogodio jutros u 4.40 na auto-putu u smeru ka Šidu dve osobe su lakše povređene, rečeno je u beogradskoj službi Hitne pomoći.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.