Državljnin Srbije izazvao nesreću na autoputu u Hrvatskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2012, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljnin Srbije izazvao nesreću na autoputu u Hrvatskoj

ZAGREB -

Državljanin Srbije izazvao je danas tešku saobraćajnu nesreću na auto-putu Zagreb-Beograd, kod Oprisavaca, u kojoj je povređeno troje njegovih saputnika, među kojima i dva dečaka, saopštila je brodsko-posavska policija.

Upravljajući automobilom "krajsler" švajcarskih registarskih oznaka, državljanin Srbije (52) zbog neprilagođene brzine nije na vreme uočio saobraćajnu signalizaciju, te je udario u saobraćajni znak i nekoliko markera, koji su označavali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radove na traci.

Automobil se zaneo i udario u zaštitnu ogradu, probio je i prešao na suprotnu saobraćajnu traku gde se zaustavio posle prevrtanja i okretanja.

Po saopštenju policije, potvrđeno je troje putnika iz "krajslera" - petogodišnjak je zadobio teške povrede, 49-godišnja putnica lakše, dok povrede deteta od devet godina za sada nisu poznate. Svi su u bolnici u Slavonskom Brodu.

Policija u saopštenju nije navela državljanstvo povređenih dečaka i žene.

Deo odbačene ograde je pao na prednji deo vozila "škoda" koje je išlo u suprotnom smeru, a kojim je upravljala 23-godišnja državljanka Srbije, koja je potom vozilom naletela na odbačenu ogradu na kolovozu, navela je policija.

Hrvatska policija je protiv srpskog državljanina podnela krivičnu prijavu.
Pogledaj vesti o: Autoput,   Chrysler

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Državljanin Srbije izazvao nesreću u Hrvatskoj

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jul.2012, 00:44

Državljanin Srbije izazvao je danas tešku saobraćajnu nesreću na auto-putu Zagreb-Beograd, kod Orisavaca, u kojoj je povređeno troje njegovih saputnika, među kojima i dva dečaka.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.