Državljanin Srbije jurio 239 km/h kroz Hrvatsku

Izvor: S media, 18.Mar.2011, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanin Srbije jurio 239 km/h kroz Hrvatsku

Jedan državljanin Srbije vozio je danas brzinom od čak 239 kilometara na sat na autoputu Bregana-Lipovac gde je ograničenje brzine 130 kilometara na čas, saopštila je hrvatska policija.

Taj državljanin Srbije, star 33 godine, upravljao je automobilom marke "mercedes" švajcarskih registarskih tablica.

Zbog prekoračenja dozvoljene brzine policija ga je kaznila novčanom kaznom od 7.000 kuna (nešto manje od 1.000 evra) i izrekla mu zaštitnu meru jednogodišnje zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije na teritoriji Hrvatske.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Državljanin Srbije jurio 239 km/h kroz Hrvatsku

Izvor: Blic, 18.Mar.2011

ZAGREB - Jedan državljanin Srbije vozio je danas brzinom od čak 239 kilometara na sat na autoputu Bregana-Lipovac gde je ograničenje brzine 130 kilometara na čas, saopštila je hrvatska policija...Taj državljanin Srbije, star 33 godine, upravljao je automobilom marke "mercedes" švajcarskih registarskih...

Nastavak na Blic...

Još jedan "rekorder" na auto putu Beograd - Zagreb

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2011

ZAGREB -..Hrvatska policija danas je pre podne na autoputu Beograd - Zagreb u rejonu Slavonskog Broda uhvatila još jednog vozača koji je sa izmerenih 239 kilometara na čas prekoračio dozvoljenu brzinu...Policija je ustanovila da je vozač Mercedesa CLS 55 AMG, švajcarskih registarskih oznaka 33-godišnji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.