Detalji teške nesreće kod Doljevca: Teško povređeni vozač prevrnutog kamiona na reanimaciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2021, 12:01

Detalji teške nesreće kod Doljevca: Teško povređeni vozač prevrnutog kamiona na reanimaciji

Teško povrđen vozač u nesreći kod Doljevca

 Jedna osoba teško je povređena kada se jutros prevrnuo kamion na autoputu, blizu naplatne rampe Doljevac na delu autoputa od Niša ka Leskovcu.

Kako se saznaje, povređen je vozač kamiona P. A. (47), koji je hitno prevezen u KC Niš, na odeljenje reanimacije.

Kamion je prevozio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pesak, koji se prilikom prevrtanja vozila rasuo po putu.

Saobraćaj se na tom delu puta otežano odvija, a policija obavlja uviđaj.

Javno preduzeće Putevi Srbije prethodno je saopštilo da se na auto-putu E-75, u blizini Doljevca, u smeru Niš - Leskovac, zbog saobraćajne nezgode u kojoj je došlo do prevrtanja teretnog motornog vozila, saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom, dok su vozna i zaustavna traka zatvorene za saobraćaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.