Izvor: Blic, 02.Okt.2020, 13:32

"DFC ŽELI DA PROMOVIŠE I PREDUZETNIŠTVO" Jovanović: Prioritet Autoput mira i železnička pruga

Direktor nove regionalne kancelarije američke Međunarodne investicione finansijske korporacije DFC u Beogradu, Džon Jovanović, izjavio je da su prva dva projekta o kojima se konkretno razgovara i na kojima se konkretno radi izgradnja Auto-puta mira i železničke pruge koja će povezati Srbiju sa tzv. Kosovom.
Pogledaj vesti o: Autoput,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DFC: Prioritet Auto-put mira i železnička pruga

Izvor: B92, 02.Okt.2020

Vašington -- Prioritet za DFC su Auto-put mira od Niša do Prištine, železnička pruga i podrška malim i srednjim preduzećima, najavljuje direktor kancelarije DFC u Beogradu..."Reč je o projektima na kojima se već radi", rekao je Džon Jovanović na telefonskoj pres-konferenciji, na kojoj je učestvovao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.