DETALJI STRAŠNE NESREĆE U BiH: Poginule baka, majka i beba od 4 meseca, vatrogasci jedva izvukli tela iz kola!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI STRAŠNE NESREĆE U BiH: Poginule baka, majka i beba od 4 meseca, vatrogasci jedva izvukli tela iz kola!

Beba je bila stara svega 4 meseca.

Majka, beba i baka poginule su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu M-17 Hadžići - Pazarić, u Zoviku u BiH.

Porodica se kretala iz pravca Hadžića prema kući u Tarčinu gde su i živeli. Uviđaj kojim je rukovodio dežurni tužilac sarajevskog tužilaštva trajao je nekoliko sati, a saobraćaj je bio preusmeren preko naselja Gradac i autoputa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << A-1.

Nakon uviđaja, vatrogasci su iz olupine "pežoa" pomoću hidrauličnih makaza izvukli tela nastradalih.

"Na intervenciji je bilo nas 5 vatrogasaca sa dva vozila. Iako je naša misija da spasavamo živote, ovaj put nismo uspeli u tome. Ovo je događaj koji će definitivno dugo ostaviti trag u našim sećanjima", izjavio je Memagić Danis, zamenik komandira vatrogasne jedinice na Stupu.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.