Izvor: Story, 13.Okt.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Emira Hadžihafizbegovića: Moj tata će teško prebroditi smrt nastradale žene

Na autoputu kod Novske dogodio se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao i bosansko-hercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović i tom prilikom jedna osoba je izgubila život, a dve su povređene

Glumac Emir Hadžihafezbegović se, prema pisanju bosanskohercegovačkih medija, trenutno nalazi u operacionoj sali, gde mu tim lekara operiše ruku. U teškoj prometnoj nesreći u kojoj se zadesio sinoć na autoputu između Okočana i Zagreba, glumac je zadobio ozbiljniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << prelom desne nadlaktice i napukuće pršljena, potvrdila je njegova ćerka Amra za Dnevni Avaz.

- Razgovarala sam sa mamom u vezi sa povredom kičme i rekla mi je da će biti sve u redu. Hvala Bogu pokretan je i već sutra ili prekostra će biti prebačen u Zagreb - rekla je Amra.

Kaže da je Emir u stanju šoka nakon svega što se dogovdilo i da je tražio da uz njega sada samo budu članovi porodice.

- Žao mi je što je u toj nesreći stradala žena. Bio je to nesrećan slučaj i verujemo da će to dokazati i policijski izveštaj. Nije video dok je vozio, mislio je da su dve trake otvorene. On nikada nikoga ne bi povredio. povrede koje je zadobio će lakše prebroditi, ima visok prag tolerancije na bol, ali znam da će teže na njega da uticati činjenica da je žena umrla. Iako imamo podršku brojnih prijatelja, porodice i medija, teško će se nositi sa činjenicom da je neko poginuo u toj prometnoj nesreći. Teško je i trebaće nam vremena da se oporavimo - rekla je glumčeva ćerka.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ćerka Emira Hadžihafizbegovića: Moj tata će teško prebroditi smrt nastradale žene

Izvor: Story, 13.Okt.2014

Na autoputu kod Novske dogodio se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao i bosansko-hercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović i tom prilikom jedna osoba je izgubila život, a dve su povređene..Emir Hadžihafizbegović, foto: story press..Glumac Emir Hadžihafezbegović se, prema pisanju bosanskohercegovačkih...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.