Bez zadržavanja na naplatnim rampama

Izvor: B92, 24.Jul.2021, 10:33

Bez zadržavanja na naplatnim rampama

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Prema informacijama Uprave granične policije, u 7.30, na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnim prelazima Preševo, Špiljani i Gostun, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 30 minuta, a na prelazu Jabuka 15 minuta.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << graničnom prelazu Preševo zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila je 20 minuta, na Batrovcima 40 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

U saopštenju se, takođe, navodi da se na auto-putu E-763, Preljina-Beograd, u smeru ka Beogradu, danas od 7 do 15 sati, izvode radovi na pranju slivnika na rigolama.

Radovi se izvode u pokretu u zaustavnoj saobraćajnoj traci.

Od 26. jula do 20. avgusta, biće obustavljen saobraćaj na deonici Irig - Ruma i delu deonice Irig - Vrdnik, zbog obezbeđenja zone radova na rehabilitaciji državnog puta II B reda broj 313.

Saobraćaj će biti obustavljen od raskrsnice državnog puta I B reda broj 21, deonica Irig-Ruma i državnog puta II B reda broj 313, deonica Irig-Vrdnik, preko Rivice do raskrsnice lokalnih puteva od Rume ka Vrdniku i od Iriga ka Vrdniku preko Rivice. Alternativni putni pravac iz Iriga ka Vrdniku je preko državnog puta I B reda broj 21, Irig - Ruma, preko Rume, dal?e lokalnim putem iz Rume ka Vrdniku (pored sela Pavlovci).

Na putu Golo Brdo-HE Ðerdap, do 17. septembra, od 7 do 17 sati, traju radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Leskovac - Gornje Dragovlje, još danas, od 7 do 17 sati, traju radovi na redovnom održavanju puta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Šilopaj-Kalimanići, do 31. jula, od 7 do 17 sati, odvijaju se radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje vozila, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.