Bez zadržavanja na naplatnim rampama

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Izvor: B92

Subota, 24.07.2021.

10:27

Bez zadržavanja na naplatnim rampama
Ilustracija: Depositphotos, rasica

Prema informacijama Uprave granične policije, u 7.30, na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnim prelazima Preševo, Špiljani i Gostun, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 30 minuta, a na prelazu Jabuka 15 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila je 20 minuta, na Batrovcima 40 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

U saopštenju se, takođe, navodi da se na auto-putu E-763, Preljina-Beograd, u smeru ka Beogradu, danas od 7 do 15 sati, izvode radovi na pranju slivnika na rigolama.

Radovi se izvode u pokretu u zaustavnoj saobraćajnoj traci.

Od 26. jula do 20. avgusta, biće obustavljen saobraćaj na deonici Irig - Ruma i delu deonice Irig - Vrdnik, zbog obezbeđenja zone radova na rehabilitaciji državnog puta II B reda broj 313.

Saobraćaj će biti obustavljen od raskrsnice državnog puta I B reda broj 21, deonica Irig-Ruma i državnog puta II B reda broj 313, deonica Irig-Vrdnik, preko Rivice do raskrsnice lokalnih puteva od Rume ka Vrdniku i od Iriga ka Vrdniku preko Rivice. Alternativni putni pravac iz Iriga ka Vrdniku je preko državnog puta I B reda broj 21, Irig - Ruma, preko Rume, dal?e lokalnim putem iz Rume ka Vrdniku (pored sela Pavlovci).

Na putu Golo Brdo-HE Ðerdap, do 17. septembra, od 7 do 17 sati, traju radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Leskovac - Gornje Dragovlje, još danas, od 7 do 17 sati, traju radovi na redovnom održavanju puta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Šilopaj-Kalimanići, do 31. jula, od 7 do 17 sati, odvijaju se radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje vozila, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: