BEZ GUŽVI I ZASTOJA NA ULICAMA PRESTONICE

Izvor: Kurir, 15.Mar.2011, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ GUŽVI I ZASTOJA NA ULICAMA PRESTONICE

BEOGRAD - Na ulicama prestonice nema većih zastoja i gužvi , bez obzira na novu fazu rekonstrukcije mosta "Gazela".

Pojačan saobraćaj zabeležen je na petlji "Autokomanda" u pravcu ka autoputu, kao i na Banovom brdu, u smeru ka Radničkoj ulici.

Autobusi Gradskog saobraćajnog preduzeća saobraćaju bez zastoja, rekao je dežurni dispečer tog preduzeća Slobodan Vučenović, dodajući da će Beograđane danas prevoziti 1.033 vozila, i to 150 tramvaja, 97 trolejbusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i 1.083 autobusa.

Vučenović je podsetio da je izmenjeno saobraćanje linija 88, 89 i 601, jer su zbog rekonstrukcije mosta "Gazela" zatvorene silazne rampe sa tog mosta u pravcu ka Beogradskom sajmu i Savskoj ulici.

"Autobusi sa ovih linija usmeravaju se do petlje kod Hitne pomoći", rekao je on, dodajući da ovim izmenama nisu ukinuta redovna stajališta.

"Lastini" autobusi saobraćaju bez kašnjenja ili zastoja, putnike će tokom dana prevoziti 608 vozila, a planirano je ukupno 6.126 gradskih, prigradskih, međugradskih i međunarodnih polazaka, rečeno je u tom preduzeću.

Iz "Laste" dodaju da su uvedeni sezonski polasci u opštini Mladenovac, i to u smeru ka Kosmaju, Donjoj Duboni i Velikoj Ivanči.

Svi polasci sa Beogradske autobuske stanice (BAS) obavljaju se po redu vožnje, bez kašnjenja i izmena, ili vandrednih vožnji, a za danas je planirano 695 polazaka, rekao je glavni otpremnik BAS-a Zoran Krstevski.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.