Izvor: Njuz.net, 19.Avg.2019, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autoputem „Miloš Veliki“ Čačani će sat vremena brže stizati u Nemačku

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeČAČAK, 19. avgust 2019, (Njuz) –Otvaranje deonice autoputa “Miloš Veliki“ od Obrenovca do Čačka imaće veliki značaj za sve žitelje našeg grada, jer će sada sat vremena brže stizati u Nemačku nego ranije, rekao je na svečanosti povodom otvaranja novog puta gradonačelnik Čačka Milun Todorović.
On je istakao da su žitelji Čačanskog kraja do beogradskog aerodroma “Nikola Tesla“ do sada uglavnom putovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Ibarskom magistralom, što im je pričinjavalo znatne teškoće.
Ovaj tekst su podržali pretplatnici Patreona: KLIKNITE OVDE, postanite i vi mecena Njuza i podržite autore!
– Vrlo često se dešavalo da naši lekari, zanatlije, vozači i ostali Čačani koji su odlučili da se zaposle Nemačkoj, usled gužve ili saobraćajnih nesreća na Ibarskoj magistrali zakasne na avion. Sada je taj problem otklonjen pa će novim autoputem svi bezbedno i na vreme stići na svoja nova radna mesta.– podvukao je Todorović.
Gradonačelnik je posetio da je aktuelna gradska vlast predizbornoj kampanji Čačanima obećala da će sa njima brže stići do boljeg života i evo, to obećanje je sada i ispunila.
Bojan Ljubenović

The post Autoputem „Miloš Veliki“ Čačani će sat vremena brže stizati u Nemačku appeared first on Njuz.net.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Radojičić o prednostima novog autoputa za Surčin i Obrnovac: Ovakve investicije doprinose daljem privrednom razvoju!

Izvor: RTV Pink, 19.Avg.2019

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojicic kaže da smo dan nakon otvaranja autoputa "Milos Veliki" u prilici da vidimo značaj ovakve investicije.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.