Antić: Veliki infrastruktni projekti glavna tema razgovora sa bugarskim ministrom ekonomije

Izvor: Beta Video, 01.Jun.2015, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Veliki infrastruktni projekti glavna tema razgovora sa bugarskim ministrom ekonomije

BEOGRAD - Veliki infrastrukturni projekti biće glavna tema dvodnevnog zasedanja Srpsko-bugarske međuvladine komisije za ekonomsku saradnju, izjavio je danas ministar rudarstava i energetike Srbije Aleksandar Antić, koji je i kopredsedavajući komisije. Antić je nakon uvodnog sastanka sa bugarskim ministrom ekonomije Božidarom Lukarskim i drugim kopredsedavajućim komisije novinarima u Palati Srbija rekao da će u fokusu biti izgradnja gasne interkonekcije i nastavak i završetak izgranje puteva koji povezuju Srbiju i Bugarsku, pre svega autoputa Niš-Dimitrovgrad, istočnog kraka Koridora 10, ali i modernizacije pruge na toj deonici. ( CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antić: Važna tema razgovora i poljipovreda, industrija i turizam

Izvor: Beta Video, 01.Jun.2015

BEOGRAD - ``Treba da razgovaramo o unapređenju naših ekonomskih odnosa i trgovinske saradnje. Bugarka je značajan trgovinski partner Srbije, ali smo se složili da ta saradnja treba da se unapredi i u oblasti industrije i poljoprivrede``, rekao je danas ministar rudarstava i energetike Srbije Aleksandar...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.