AUTOBUS KOJI SE PREVRNUO U NEMAČKOJ IZ SRBIJE? Auto-put zatvoren u oba smera, spasilačke ekipe na terenu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 15:34

AUTOBUS KOJI SE PREVRNUO U NEMAČKOJ IZ SRBIJE? Auto-put zatvoren u oba smera, spasilačke ekipe na terenu (VIDEO)

Na nemačkom autoputu A13 između Stakova i Frajvaldea, u saveznoj državi Brandenburg, prevrnuo se autobus iz Srbije. U njemu je bilo 34 putnika, a 19 je povređeno.

Teško povređeni prevezeni su u bolnice u Kotbusu i Berlinu, piše Bild.de. navodeći da više od 70 spasilačkih vozila i šest helikoptera učestvuju u izvlačenju povređenih.

- Šest spasilačkih helikoptera, 30 spasilačkih vozila i 12 kola hitne pomoći dežuraju. Osim toga, stiglo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vatrogasno društvo sa 22 vozila. Auto-put je zatvoren u oba smera - piše nemački Bild.

Prema prvim informacijama, reč je o autobusu iz Srbije koji je prevozio državljane Nemačke, Švedske, Izraela i Srbije.

Kako pišu mediji, autobus je bio na putu iz Beograda preko Berlina za Stokholm, pa je bilo mnogo međunarodnih putnika.

Kako Informer saznaje oba vozača su zadobila teške povrede, kao i jedan putnik. Autobus je, prema nepotvrđenim informacijama, sleteo s puta i prevrnuo se u pokušaju da skrene i da se parkira.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POVREĐENO SEDAM SRPSKIH STUDENATA: Hitno smešteni u bolnicu nakon prevrtanja autobusa u Nemačkoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021

Nemački Bild navodi da je više od 70 spasilačkih vozila i šest helikoptera učestvovalo u izvlačenju povrđenih iz autobusa..Od 19 putnika koji su povređeni u teškoj saobraćajnoj nesreći jutros na auto-putu u Nemačkoj kada se prevrnuo autobus, sedmoro je Srba i svi su, na sreću, van životne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.