Izvor: Blic, 07.Jan.2018, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Više vozila na prilazima ka Hrvatskoj i Mađarskoj

Prema informacijama Auto moto saveza Srbije (AMSS), saobraćaj je osetno pojačan na putevima u Srbiji, a veći je broj vozila na prilazima većim gradovima, ali i na autoputevima ka Mađarskoj i ka hrvatskoj granici.

Tokom noći, ali i sutra očekuje se nešto veći broj vozila pa iz AMSS upozoravaju vozače na kraće zastoje, te ih pozivaju da budu strpljivi.

Inače, uslovi za vožnju su dobri, pa se saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odvija bez zastoja i vanrednih prekida. Nema ni magle, jedino je slaba sumaglica na Paliću u Vranju i Negotinu.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema zadržavanja, dok je saobraćaj pojačan na izlazu iz Srbije na prelazu Horgoš sa Mađarskom i na prelazu Batrovci sa Hrvatskom, a zadržavanja su do 30 minuta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.