Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jan.2018, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekanja na graničnim prelazima do sat vremena

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška na izlazu iz BiH čeka se od 40 minuta do sat vremena, na prelazu u Gradini oko sat i po, a u Brodu oko pola sata.

Na ostalim graničnim prelazima povremeno je pojačana frekvencija vozila, ali zadržavanja trenutno nisu duža od pola sata, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Povodom praznika pravoslavnog Božića do ponoći je zabranjen prevoz eksplozivnih materija na području BiH

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Gužve na granici: U Gradiški i Donjoj Gradini čeka se oko sat i po

Izvor: Blic, 08.Jan.2018

Na graničnim prelazima Gradiška i Donja Gradina na izlazu iz BiH čeka se oko 90 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske...Na većini ostalih graničnih prelaza pojačana je frekvencija vozila, ali trenutno zadržavanja nisu duža od 30 minuta...Povodom praznika Pravoslavnog Božića...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.