AMSS: Putevi suvi i prohodni, magla na Crnom vrhu i Zlatiboru

Izvor: Blic, 11.Feb.2017, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Putevi suvi i prohodni, magla na Crnom vrhu i Zlatiboru

Putevi u Srbiji su suvi i prohodni, a na autoputevima i frekventnijim deonicama prvog i drugog prioriteta nema vanrednih zastoja, saopštio je večeras Auto moto savez Srbije (AMSS).

Na naplatnim rampama vreme zadržavanja vozila je uobičajeno, a nema dugog čekanja ni na graničnim prelazima, navodi u saopštenju AMSS.

Magle ima u planinskim predelima Crnog Vrha i na Zlatiboru, gde su kolovozi delimično vlažni pa je moguća poledica.

AMSS upozorava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vozače da na putevima u planinskim predelima brzinu i vožnju prilagode uslovima na putu, voze na bezbednom odstojanju od vozila ispred, kako bi na vreme mogli da reaguju i zaustave vozilo.

Saobraćaj je normalizovan na deonici Ušće - Raška, kod naselja Bare koji je bio obustavljen zbog saobraćajne nezgode, navodi se u saopštenju AMSS.

AMSS je preporučio vozačima strogo da se pridržavaju saobraćajnih propisa kao i saobraćajnih znakova na deonicama gde je zbog započetih radova izmenjen režim saobraćaja.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.