AMSS: Oprez zbog smanjene vidljivosti i poledice

Izvor: Beta, 21.Jan.2022, 08:27

AMSS: Oprez zbog smanjene vidljivosti i poledice

Auto moto savez Srbije (AMSS) upozorio je danas vozače na smanjenu vidljivost i moguću poledicu zbog mestimično vlažnih kolovoza.Zbog loših vremenskih uslova očekuje se usporen i otežan saobraćaj, posebno na putevima na području Nove Varoši, Sjenice, Zlatibora, Kruševca, Novog Pazara.Usporen saobraćaj očekuje se i na deonicama autoputeva od Niša ka granici sa Bugarskom i Severnom Makedonijom, dodaje se u saopštenju.Svi putevi u Srbiji su prohodni, ali su na snazi zabrane za šlepere i kamione s prikolicom na teritoriji Valjeva, Novog Pazara, Kraljeva, Jošaničke Banje, Kopaonika i Novog Pazara.Prema izveštaju AMSS-a jutros od 6.00 na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila ni na putničkim, ni na teretnim terminalima.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Oprez zbog smanjene vidljivosti i poledice

Izvor: Danas, 21.Jan.2022

Auto moto savez Srbije (AMSS) upozorio je danas vozače na smanjenu vidljivost i moguću poledicu zbog mestimično vlažnih kolovoza.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.