AMSS: Nestabilno vreme i moguće gužve u saobraćaju

Izvor: Beta, 16.Avg.2020, 08:15

AMSS: Nestabilno vreme i moguće gužve u saobraćaju

Vozače u Srbiji danas očekuju nestabilni uslovi za vožnju, uz promenljivo vreme i moguće nepogode, pa se savetuje da brzina bude prilagodjena uslovima na putu, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).Poslednjeg dana vikenda moguća su zadržavanja na naplatnim rampama, a više vozila očekuje se na autoput "Miloš Veliki", na Ibarskoj magistrali, i na putu od Zlatibora ka Čačku gde su u toku radovi pa je na više mesta usporen saobraćaj.Na graničnim prelazima jutros nema zadržavanja ni putničkih ni teretnih vozila, navodi se u saopštenju AMSS-a.
Pogledaj vesti o: Autoput,   Ibarska magistrala

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oprez zbog mogućih vlažnih kolovoza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2020

I danas se očekuje promenljivo vreme, oblačno s mogućim kratkotrajnim pljuskovima, što uslovljava vlažne kolovoze i obavezu prilagođavanja vožnje, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Završetak vikenda može dovesti i do zadržavanja na naplatnim rampama, a veći broj vozila treba očekivati...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Automobiri čekaju na prelazima sa BiH, uveče moguće gužve na naplatnim rampama

Izvor: Danas, 16.Avg.2020

Automobili koji iz Bosne i Hercegovine ulaze u Srbiju preko graničnog prelaza Kotroman čekaju oko sat i po, dok na ostalim prelazima nema zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.