PUTEVI SRBIJE: Spremni smo za predstojeći VIKEND

Izvor: OkRadio.rs, 02.Avg.2019, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTEVI SRBIJE: Spremni smo za predstojeći VIKEND

Vranje / Beograd - „Putevi Srbije“ spremno i organizovano dočekuje predstojeći avgustovski vikend, jedan od najfrekventnijih u letnjoj sezoni, kada se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na srpskim autoputevima. - Intenzivirali smo rad na naplatnim stanicama, svi naplatni kanali, kanali za distribuciju kartica i kanali za elektronsku naplatu putarine (ENP) rade 24 časa dnevno bez pauze, dok povećan  broj inkasanata obezbeđuje nesmetan prolazak vozila na autoputevima u Republici Srbiji. Korisnike autoputeva i učesnike u saobraćaju blagovremeno informišemo o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju na putnoj mreži i ostalim značajnim informacijama korisnim za bezbedno i nesmetano odvijanje saobraćaja:...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA LI ĆE PASTI REKORD? Prošle nedelje kroz naplatnu stanicu u Vrčinu prošlo je više od 200.000 vozila, sledi NOVI UDAR

Izvor: Blic, 02.Avg.2019

Nakon poslednjeg julskog vikenda, kada je kroz naplatnu stanicu Beograd u Vrčinu prošao rekordan broj vozila, ovog vikenda se takođe očekuje izuzetno pojačan intenzitet saobraćaja na ulazu i izlazu iz prestonice i, moguće, novi rekord.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.