U Kruševcu otvorena karting staza

Izvor: B92, 19.Apr.2016, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kruševcu otvorena karting staza

Zahvaljujući Auto-moto savezu Srbije i "AMS AMK 987 - Kruševac", koji su adaptirali postojeće poligone i obezbedili karting vozila, u Kruševcu je, nedaleko od aerodroma, otvorena prva AMSS karting staza.

Otvaranju staze prisustvovali su direktor "AMS AMK 987 – Kruševac", Velibor Jovanović, predsednik AMSS, Mirko Butulija i gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kruševca, Dragi Nestorović.

Direktor "AMS AMK 987 – Kruševac" zahvalio se svima koji su došli u Kruševac da podrže ovaj događaj i naglasio da mu je posebna čast što se našao u ulozi domaćina, te što je uspeo da doprinese razvoju kartinga u ovom gradu.

Izrazivši zadovoljstvo postignutim rezultatima, predsednik AMSS istakao je da je Auto-moto savez Srbije u 2015. godini posebno pokazao odgovornost prema automobilizmu, dajući punu podršku njegovoj afirmaciji u zemlji i međunarodnim okvirima.

“Ponosan sam što smo od nekadašnjih zapuštenih poligona, napravili mesto na kom će oni koji imaju nesporan talent, volju i želju sada imati gde da voze svoje četvorotočkaše. Za sada smo obezbedili šest karting vozila, ali ćemo se truditi da u narednom periodu omogućimo još bolje uslove”, rekao je Butulija.

"Ovaj kartodrom predstavlja veliki značaj ne samo za karting sport već i za sam grad Kruševac, jer će ovo biti dodatni sadržaj za sve stanovnike ovog grada i njegove goste. Saradnja Auto moto saveza Srbije i grada Kruševca bila je i do sada veoma uspešna i verujemo da će zajednički projekti doprineti da ona bude još intenzivnija", istakao je gradonačelnik Kruševca.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.