Lincoln brine o vašoj pozadini

Izvor: Autoportal.rs, 08.Avg.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lincoln brine o vašoj pozadini

Duga putovanja pogubna su po vašu kičnu ali i po vaš gluteus maximus. Zato su se dizajneri iz američke kompanije luksuznih limuzina postarali da tokom vožnje uživate u vrhunskom komforu.

Kompanija "Lincoln" zakazala je konferenciju za medije na kojim se pričalo o inovacijama koje će dobiti njihov prelepi konceptni model "Continenatal" koji se sprema do uđe u produkciju. Ali glavna tema nisu bili agregati, vešanje ili izgled šasije već sedišta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs <<

Sve je počelo sa podizanjem i podešavanjem dubine sedišta, grejačima u sedištima preko masažera za udobnija putovanja. "Lincoln" je sada otišao korak dalje predstavivši sedište koje ima čak 30 različitih podešavanja.

Neka do podešavanja su šest pozicija donjeg jastučeta, četiri načina za podešavanja naslona za glavu, četiri načina za podešavanja nastavka sedišta, šest načina za podešavanja podrške butinama, dva načina za podešavanja bočnik jastuka i mnoga druga standardna i nova podešavanja sedišta.

Iako je model "Continenatal" za sada samo konceptna varijanta ljudi iz kompanije "Lincoln" odlučni su u nameri da i produkcijska sedišta zadrže svih 30 načina za podešavanja. Ukoliko im to pođe za rukom vozača na duge pruge će im biti zahvalni.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.