Kragujevac: Više od 100 radnika ide u inostranstvo, imenovan novi direktor Fijata

Izvor: AutoBlog, 24.Maj.2022, 18:53

Kragujevac: Više od 100 radnika ide u inostranstvo, imenovan novi direktor Fijata

"Za samo jednu nedelju, 25 odsto pozvanih zaposlenih izrazilo je interesovanje za rad u inostranstvu i više od 100 kolega već je prihvatilo rad u drugim Stelantis fabrikama u Evropi. Značajan broj radnih mesta u inostranstvu biće obezbeđen, a pojedinačni intervjui će se nastaviti tokom narednih dana", saopštila je danas kompanija Stelantis, u čijem vlasništvu je Fijatova fabrika u Kragujevcu. Stelantis je obelodanio i da je imenovan novi industrijski direktor u Srbiji - Jovica Jovanović, koji će direktno biti zadužen za proizvodnu lokaciju Stelantisa u Kragujevcu.  Stelantis je najavio promene koje su na snazi od 24. maja 2022. i koje su deo sprovođenja strateškog plana „Dare Forward 2030“ u Srbiji, navodi N1. „Jovica...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više od 100 radnika Fijata ide u inostranstvo, imenovan novi direktor

Izvor: Radio 021, 24.Maj.2022

Više od 100 radnika Fijata ide na rad u inostranstvo, saopštila je danas kompanija Stelantis, u čijem vlasništvu je Fijatova fabrika u Kragujevcu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.