Zorana Mihajlović: Pomoć oko projekta Luka Apatin

Izvor: 025info.rs, 11.Sep.2014, 02:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana Mihajlović: Pomoć oko projekta Luka Apatin

Potpredsednica vlade i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je pre nekoliko dana da će to Ministarstvo pomoći opštini Apatin kako bi projekat gradnje međunarodne luke u Apatinu prošao sve procedure neophodne za početak realizacije.

Mihajlović, koja je u vladi razgovarala sa predstavnicima opštine Apatin o bržoj realizaciji infrastrukturnih i drugih projekata, najavila je da će zajedno sa Agencijom za luke i predstavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << Apatina, biti razmotreni problemi zbog kojih predlog tog vrlo važnog projekta još nije prošao potrebne procedure, saopštilo je Ministarstvo gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Predstavnici Apatina dobili su i uveravanja da će Lučka kapetanija koja deluje u sastavu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture ostati u ovom gradu, a dogovoreno je da se ponovo razmotri i projekat revitalizacije pruge Apatin-Sonta.

Zorana Mihailović je naglasila da je za realizaciju svakog pojedinačnog projekta neophodno striktno poštovanje zakonske procedure i dostavljanje potpune dokumentacije, što nije bio slučaj u prethodnom periodu, kada se vrlo često radilo i gradilo na osnovu neformalnih dogovora.

Sastancima su, pored saradnika ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prisustvovali i državni sekretari i njihovi zamenici u Ministarstvu privrede, Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave i Ministarstvu za rad, zapošljavanje i socijalne politiku.

Izvor: Blic

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.