Izvor: Radio Dunav, 09.Jan.2015, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOK TEMPO ZA ODBOJKAŠICE

Pionirke OK Apatina učestvovaće na međunarodnom turniru u Osijeku. Turnir će se održati 18. januara a sve utakmice igraće se u Sportskoj dvorani Gradki Vrt jednoj od najlepših hala u Hrvatskoj.  8 februara pionirke OK Apatina će učestvovati na izuzetno kvalitetnom turniru u Bačkoj Palanci gde će između ostalih nastupiti i pionirke Crvene Zvezde vicešampionke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Srbije iz prethodne sezone.  Sve ove utakmice su pripremne pred nastavak takmičenja u Pionirskoj ligi Vojvodine gde su naše odbojkašice i ove sezone izborile plasman među 16 najboljih klubova Vojvodine.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Pionirkama OK Apatin poziv za dva jaka turnira

Izvor: 025info.rs, 09.Jan.2015

Pionirke Odbojkaškog kluba Apatin učestvovaće 18. januara na međunarodnom turniru u Osijeku. Sve utakmice igraće se u Sportskoj dvorani Gradski vrt, jednoj od najlepših hala u susednoj Hrvatskoj...Dvadesedak dana kasnije, tačnije 8. februara pionirke apatinskog kluba učestvovaće na izuzetno...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.