Izvor: PRObjave.com, 24.Apr.2010, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikend odluke u Kupu Srbije

Završnica Kupa Srbije odigraće se ovog vikenda. U muškoj konkurenciji, polufinale će se odigrati u subotu na stazama kuglane "Sportski fond Cepter" na Banjici u Beogradu i sudiće Milan Ostojić, dok je domaćin ženskog polufinala, takođe u subotu, kuglana u Vrbasu a glavni sudija je Darko Milović.

U muškom polufinalu sastaće se od 11 časova Polet (Sombor) - Kanjiža, a od 14 časova Metalac (Gornji Milanovac) - Rudar (Kostolac). U istim terminima igraće u Vrbasu polufinalne mečeve i kuglašice a parovi su "Junaković" (Banja Junaković) - Apatin odnosno Pionir (Subotica) – EDB (Beograd).

Finale je u nedelju 25. aprila na kuglani SPENS u Novom Sadu. Muškarci igraju na stazama od 1 do 4, a žene od 5 do 8. Sudije su Bora Ranisavljev i Dragan Jovičić.

Branilac titule u muškoj konkurenciji Beograd "Poštanska štedionica" je ispao u drugom krugu na turniru u Gornjem Milanovcu, gde je pobedio Rudar, dok titulu u ženskoj konkurenciji brani šampion subotički Pionir koji želi dugu uzastopnu duplu krunu srpskog kuglanja.
Kuglaški savez Srbije
Deligradska 27/III
11000 Beograd
Tel: + 381 11 2645780
Web: www.kuglanje.cilj.org
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.