Vasin posetio apatinske demokrate i najavio Vladu u senci

Izvor: 025info.rs, 04.Mar.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasin posetio apatinske demokrate i najavio Vladu u senci

Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke, Miroslav Vasin, posetio je u ponedeljak Opštinski odbor DS-a u Apatinu. On je tom prilikom najavio početak predizborne kampanje za predstojeće lokalne i pokrajinske izbore.

Vasin, koji je trenutno sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova u pokrajinskoj Vladi, istakao je prilikom obraćanja medijima da će cilj DS-a u narednom periodu biti >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << izrada plana delovanja za svaki opštinski odbor i procena koalicionih potencijala kroz analizu odnosa u svakoj lokalnoj samoupravi.

"Veoma brzo ćemo ponuditi kandidate za sve nivoe vlasti u Pokrajini. Suština našeg delovanja biće i promocija Vlade u senci čiji će sastav uskoro predstaviti predsednik stranke, dr Bojan Pajtić." - saopštio je Miroslav Vasin.

Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke je nakon obraćanja novinarima održao sastanak sa najužim rukovodstvom i članovima OO DS Apatin.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.