URUČENE STIPENDIJE ZA DECU PALIH BORACA

Izvor: Radio Dunav, 30.Okt.2014, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URUČENE STIPENDIJE ZA DECU PALIH BORACA

Predsednik opštine Apatin dr Živorad Smiljanić uručio je danas jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 10.000 dinara za devetero dece poginulih boraca koja se još školuju.
Smiljanić je tom prilikom rekao da se nada kako će im ova novčana pomoć makar malo doprineti u daljem školovanju i studiranju.
Novčanu pomoć obezbedjuje lokalna samouprava i ona je ustanovljena 2004. godine kada je apatinska opština okupila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << decu palih boraca od 1991 godine i donela odluku da ih finansijski pomogne stipendijama.Prve godine je dodeljeno 26 stipendija a danas je ovu pomoć primilo 9 učenika koji još uvek studiraju.

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.



 

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.