Izvor: Radio Dunav, 20.Jan.2015, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SUBOTU GODIŠNJA SKUPŠTINA AK “APATIN”

U subotu 24. januara 2015. godine sa početkom u 12.00 časova, Atletski klub Apatin će u  Velikoj sali Opštine Apatin održati Godišnju skupštini kluba. Na skupštini će biti podnet izveštaj za 2014. godinu i utvrđen plan i program rada za 2015. godinu. Na skupštini će biti dodeljene zahvalnice takmičarima i sportskim prijateljima, za pomoć i podršku razvoja atletike u Apatinu. Istog dana sa početkom u 10.00 časova na stadionu OFK Mlaost, biće održan i trening članova AK Apatin.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Godišnja skupština AK Apatin

Izvor: 025info.rs, 20.Jan.2015

Godišnja skupština Atletskog kluba Apatin, biće održana u subotu 24. januara sa početkom u 12 sati, u velikoj sali SO Apatin. Na skupštini će biti podnet izveštaj za prethodnu godinu, a razgovaraće se i o planovima i programu rada za 2015. godinu. Kako ističu u AK Apatin predviđena i dodela...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.