U APATINU ODRŽAN  BORILAČKI SPEKTAKL , FIGHT NIGHT

Izvor: Radio Dunav, 31.Okt.2015, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U APATINU ODRŽAN BORILAČKI SPEKTAKL , FIGHT NIGHT

U prepunoj sportskoj hali „Žarko Zrenjanin“ u Apatinu, sinoć je održana sjajna borilačka priredba, Fight Night na kojoj je nastupilo 12 boraca u boks, kik-boks i K1 kategoriji. Pred više stotina gledalaca svoj povratak u ring je potvrdio Milan Bokulić iz Apatina koji je uspeo da savlada Prigrevčanina, Rakas Miloša, jednog od najboljih sanda boraca u Srbiji i regionu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << /> U bokserskim borbama na početku večeri, nastupili su Marko Jančić i Bojan Bogdan, pioniri BK Galaktik iz Sombora i ovaj meč je završen nerešeno.U drugom bokserskom meču je slavio Vukašin Lukić iz BK Apatin u kategoriji školaraca protiv Miladina Baljaka, BK Galaktik.
U trećem meču, Dušan Salkanović iz Sombora je pobedio Adrijana Latka iz Bačke Topole, Đorđe Mandić iz BK Galaktik-a je u juniorskoj kategoriji do 65 kilograma boksovao nerešeno protiv Subotičanina Vladimira Vujovića a Željko Kovačević iz Sombora je slavio protiv Nikole Šikljića iz Bačke Topole.
U završnoj borbi večeri, poznati apatinski kikbokser Milan Bokulić je pobedio Prigrevčanina Miloša Rakasa, jednog od najboljih boraca u regionu. Oba borca su bila i više nego raspoložena za borbu, pa je publici i prikazan izvanredan kik boks.
-Sve se poklopilo, pre dva dana sam napunio 39 godina i bolji poklon, od ovakve pobede, nisam mogao poželeti.Parirati borcu kakav je Miloš Rakas mogu samo retki i drago mi ja da sam i ja među njima,-izjavio je Bokulić nakon meča.
Uz odličnu posećenost i pregršt borbi, čitava priredba je bila uspešna a organizatori i posetioci su i više nego zadovoljni održanim borilačkim spektaklom.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.