Izvor: Radio Dunav, 14.Sep.2016, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUTRA SEDNICA ORVS OPŠTINE APATIN

Organizacija rezervnih vojnih starešina opštine Apatin će povodom Dana Saveza organizacija rezervnih vojnih starešina Srbije, sutra, 15. septembra održati Svečanu sednicu. Sednica će biti održana u Velikoj sali zgrade Opštinskog Veća Samostalnog sindikata Srbije u Apatinu, Srpskih vladara broj 10, a početak je zakazan za 18 sati.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Zakazana 63. sednica Opštinskog veća

Izvor: Bor030.net, 14.Sep.2016

Sutra će se po ustaljenom planu rada Opštine Bor održati 63. sednica Opštinskog veća, na kojoj će se razmatrati 25 tačaka definisanih ranije objavljenim dnevnim redom...Tačno za 13 časova, u sali 2, u zgradi opštine Bor zakazano je zasedanje članova Opštinskog veća, na kome će se raspravljati...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.