Izvor: Radio Dunav, 09.Okt.2014, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUTRA DEVETA SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

Deveta sednica Opštinskog Veća opštine Apatin održaće se sutra od 8  sati u maloj Sali Skupštine Opštine Apatin.Na dnevnom redu će se naći 17 tačaka a većnici će utvrditi predlog odluke o dodeli nagrade opštine Apatin „24 Oktobar“ za 2014 godinu, predlog odluke o drugim izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Apatin za 2014 godinu, utvrđivanje predloga odluke o zaduživanju opstine , utvrđivanje odluke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << o pravobranilaštvu i odluke o izmenama i dopunama Odluke o prevozu u drumskom saobraćaju.
Na sednici će se razmatrati predlog Statuta Opštinskog kulturnog centra Apatin, predlog statuta Narodne biblioteke „Miodrag Borisavljević“ , izmena programa poslovanja JP za upravljanje putničkim pristaništem i marinom za 2014 godinu i izmena programa poslovanja JP „Direkcija za izgradnju“.
Većnici će doneti odluku o davanju u zakup na određeno vreme četiri poslovna prostora u Apatinu,davanju saglasnosti „Apatinskoj pivari Apatin“ za polaganje cevovoda za prečišćavanje otpadnih voda preko zemljišta koje je u vlasništvu Opštine Apatin i saglasnosti za izgradnju kompleksa ribnjaka investitoru „Bio Fish“ d.o.o Apatin.
Na dnevnom redu, između ostalog, naći će se i predlog Odluke o davanju na privremeno koriscenje Kajak klubu „Panonija“ Apatin, dva objekta u Apatinu te predlog Odluke o visini naknade štete oštećenim licima nastale usled napada napustenih životinja , radi mirnog rešavanja spora.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MZ APATIN:USKORO PARKING U ULICI MILOŠA OBILIĆA

Izvor: Radio Dunav, 09.Okt.2014

Deseta po redu sednica Saveta apatinske Mesne zajednice održaće se u petak, 10. oktobra, u prostorijama Mesne zajednice, a početak je zakazan za 9 sati.. Na dnevnom redu od ukupno deset tačaka, između ostalog, biće donete Odluke o pristupanju sprovođenja javne nabavke izgradnje parkinga u ulici...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.