SRĐAN MAJSTOROVIĆ POBEDNIK 5. SMUĐIJADE U APATINU

Izvor: Radio Dunav, 20.Nov.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRĐAN MAJSTOROVIĆ POBEDNIK 5. SMUĐIJADE U APATINU

Pobednik 5.Međunarodne Smuđijade je Srđan Majstorović iz Apatina, sa ulovom od dva kilograma i 800 grama.
Drugo mesto osvojio je Bajić Slobodan iz Laktaša (BIH) sa ulovom od jednog kilograma i 400 grama, a treće Rodić Saša iz Bačke Palanke sa ulovom teškim kilogram i 250 grama. Na ovom međunarodnom takmičenju okupilo se više desetina sportskih ribolovaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, sva ulovljena riba je vraćena u Dunav a kao nagrade najuspešnijima uručena su priznanja i ribolovačka oprema.
Tradicionalno, kao i prethodnih godina, organizator ovog takmičenja, udruženje sportskih ribolovaca „Čikla“ iz Apatina za sve takmičare i njihove goste organizavalo je druženje u restoranu „Šaran“ gde je uz bogatu večeru, muziku i piće zabava trajala do kasno u noć.

 
 

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Trijumf Srđana Majstorovića na 5. Smuđijadi u Apatinu (FOTO) (VIDEO)

Izvor: 025info.rs, 21.Nov.2016, 11:25

Apatinac Srđan Majstorović pobednik je Pete međunarodne Smuđijade koja je juče održana u Apatinu, u organizaciji Udruženja sportskih ribolovaca Čikla. Sa primerkom od 67 cm i ulovom od dva kilograma i 800 grama, Srđan je slavio ispred drugoplasiranog Slobodana Bajića iz Laktaša sa ulovom...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.