SO: Poziv na trodnevnu obuku za aktivno traženje posla

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2016, 06:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SO: Poziv na trodnevnu obuku za aktivno traženje posla

Somborski omladinski Boom i Somborski edukativni centar uputili su poziv mladima od 17 do 30 godina iz Sombora, Kule, Apatina i Odžaka da se prijave na trodnevnu obuku za aktivno traženje posla koja će se održati od 26. do 28. avgusta u Somboru. Rok za prijavu je 24. avgust.

U okviru ove obuke učesnici i učesnice imaće priliku da steknu tzv. prenosive veštine kao što su komunikacijske veštine u poslovnom okruženju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pisanje CV-a i motivacionog i propratnog pisma, pravljenje ličnog akcionog plana, veštine timskog rada, aktivno traženje posla, kontaktiranje poslodavaca i sično. a koje će ih učiniti konkurentnijim na tržištu rada i povećati njihove šanse za zaposlenje.

Za polaznike su obezbeđeni obroci, osveženje, materijal za rad, promo materijal, putni troškovi i smeštaj.

Zainteresovani nezaposleni mladi iz Zapadnobačkog okruga mogu se prijaviti za učešće u projektu najkasnije do srede, 24. avgusta do 18 časpva popunjavanjem aplikacionog formulara koji se nalazi ovde.

O tačnom mestu i satnici obuke, izabrani učesnici i učesnice biće obavešteni naknadno.

Program se realizuje u okviru projekta "Mlad se promeni, za posao pokreni 2.0 - osnaživanje mladih Zapadnobačkog okruga za aktivno traženje posla", koji je finansijski podržalo Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Obuka je podržana i od strane Arigatou International, kao jedna od aktivnosti koja ima za cilj prevenciju siromaštva dece i mladih, navodi se u pozivu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.