Izvor: Radio Dunav, 10.Maj.2015, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUKOMETNI DERBI PRIPAO PROLETERU

U rukometnom derbiju u kome su se sastali domaći Apatin i gostujući Proleter iz Zrenjanina, zrenjaninci su bili bolji rezultatom 24:22. Apatinski rukometaši odlično otvaraju meč i u prvih 15 minuta prave prednost od 8:4, do kraja poluvremena gosti uspevaju da se konsoliduju i preokrenu na 12:10.
Početkom drugog poluvremena plavo-beli stižu zaostatak i sve do 5 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << minuta pre kraja meča igralo se gol za gol.Duža klupa Proletera i iskusni dvojac Radaković i Popov donose prevagu na ovom meču pa Zrenjaninci odnose pobedu i zadržavaju prvo mesto.
O igri apatinca dovoljno govori izjava trenera gostiju koji je rekao -kako ne pobeđuje uvek bolji tim te da su njegovi izabranici na ovom meču imali dosta sreće ali i iskustva.
Naredni meč rukometaši Apatina igraju opet pred domaćom publikom kada im u goste dolazu Metalac iz Futoga.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.