RETRO SOCIJALISTI Posteri s Miloševićem, crvene ruže i krkanluk u Apatinu

Izvor: Blic, 17.Jul.2015, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RETRO SOCIJALISTI Posteri s Miloševićem, crvene ruže i krkanluk u Apatinu

Apatinski socijalisti danas su povodom sutrašnjeg 25. rođendana SPS-a organizovali svečanost u Banji Junaković koju su pomalo neobično ali krasili plakati sa likom pokojnog lidera stranke Slobodana Miloševića, umesto aktuelnog Ivice Dačića, i crvene ruže iako i one od prošle godine više nisu logo stranke.

Sem što je govornicu krasio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << plakat sa likom Miloševića tu je bila i poruka "Vojvodino, glavu gore", a zanimljivo je i da su 102 novopridošla člana od predsednika opštinskog odbora SPS-a Živorada Smiljanića uz partijsku knjižicu dobila i crvenu ružu na dar.

Kako je na skupu navedeno SPS je vodeća partija na apatinskoj političkoj sceni u kontinuitetu od 2004. godine do danas, broji preko 3.000 članova u 29 mesnih organizacija, a među njima je veliki broj mladih socijalista.

Navodi se takođe da je reč o jednom od najorganizovanijih odbora SPS-a u Srbiji, koji od izbora do izbora beleži dobre rezultate, te je tako i prošle godine organizovao prijem za 153 novih članova.

Smiljanić je inače već u šestom mandatu gradonačelnik Apatina.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.