Priznanje za UG Mrav

Izvor: 025info.rs, 25.Dec.2014, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznanje za UG Mrav

U velikoj sali Skupštine grada Sombora održana je redovna Skupština Somborskog edukativnog centra. Skupštini je prisustvovalo 30 punopravnih i više od 30 počasnih članova, kao i nekoliko predstavnika partnerskih organizacija i ustanova sa kojima SEC sarađuje.

Među njima su bili predstavnici Udruženja građana "Mrav", Kancelarije za mlade, Omladinskog udruženja volontera opštine Apatin i novoosnovanog Udruženja >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << građana pod nazivom "Centar za kulturu i obrazovanje Sonta".

Nakon radnog dela, podeljeni su sertifikati učesnicima ovogodišnje, prolećne i jesenje obuke volontera za program pomoći deci u učenju pod nazivom "Škola dobre volje", kao i pohvalnice predstavnicima udruženja i neformalnih grupa mladih za realizaciju omladinskih projekata u okviru programa "Mladi su zakon" Ministarstva omladine i sporta čiji je SEC bio ovogodišnji resurs centar za Zapadnobački okrug.

Autor i koordinator projekta "Rasadnik talenata", Veselin Mašić, koji je imenovan za novog počasnog člana SEC-a, primio je pohvalnicu ispred Udruženja građana "Mrav", a Milica Milosavljević ispred Omladinskog udruženja volontera opštine Apatin za projekat "Omladinski ekološko - humanitarni kamp" koordinatora Vladana Šijana.

Nakon Skupštine, upriličen je prijem i posluženje za sve prisutne u prostorijama Somborskog edukativnog centra.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.