Pokrajinska vlada nastavlja da ulaže u izgradnju lokalnih puteva(VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2021, 18:09

Pokrajinska vlada nastavlja da ulaže u izgradnju lokalnih puteva(VIDEO)

Pokrajinska vlada će u ovoj i narednoj godini završiti izgradnju više od 21 kilometar lokalnih puteva u Zapadnobačkom okrugu što će stanovnicima Apatina, ali i Sombora i Kule omogućiti bolje povezivanje i veću bezbednost u saobraćaju, objavio je na svom Instagram nalogu predsednik Pokrajnske vlade Igor Mirović.

"U toku su radovi na putu Stapar-Sivac, kao i na putu Kupusina-Bački Monoštor, navodi Mirović i dodaje “narednih dana posetiću vredne neimare i uveriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se u tempo i kvalitet radova”.

“U proteklih pet godina uspeli smo da, iz sredstava pokrajinskog budžeta, rekonstruišemo više od 150 km lokalnih puteva na teritoriji Vojvodine i time pomognemo lokalni razvoj u manjim sredinama”, ističe predsednik Pokrajnske vlade.

“Nastavljamo dalje još jačim tempom jer nas očekuje i izgradnja autoputeva širom Vojvodine što je projekat od nacionalnog značaja i u čemu smo dali važan doprinos učešćem u pripremi projekata” kaže Mirović uz poruku “Srbija ide napred velikom brzinom, a Vojvodina prednjači i učestvuje u razvoju svim srcem.”

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.