Pacijent u kolima Hitne pomoći poginuo posle sudara kod Apatina

Izvor: Telegraf.rs, 05.Feb.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacijent u kolima Hitne pomoći poginuo posle sudara kod Apatina

Jedna osoba je poginula, a četiri su povređene u sudaru vozila Hitne pomoći i automobila marke ”reno tvingo” na Somborskom putu u Apatinu, preneli su mediji.

Stradala osoba se nalazila u sanitetu Hitne pomoći prilikom sudara.

Mediji navode da je, prema nezvaničnim informacijama, taj pacijent bio u teškom stanju i pre udesa, kao i da je naložena >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je obdukcija koja će potvrditi tačan uzrok smrti.

Teže povrede u sudaru su dobili vozač kola Hitne pomoći, medicinska setra i lekar, koji su hopsitalizovani u somborskoj bolnici “Dr Radivoj Simonović”, dok je vozaču “reno tvinga” ukazana pomoć u apatinskom Domu zdravlja.

Put Apatin-Sombor zbog nesreće je više sati bio blokiran, prenose mediji.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar u Apatinu - jedna osoba stradala, troje povređeno

Izvor: N1 televizija, 05.Feb.2017

Jedna osoba je danas poginula, tri su teže povređene a jedna lakše u sudaru na Somborskom putu u Apatinu...Kako piše Blic, sudarili su se vozilo Hitne pomoći i putničko vozilo...Prema nezvaničnim informacijama, kako piše Blic, poginula je osoba koja je bila u vozilu Hitne pomoći a koja je i...

Nastavak na N1 televizija...

Sudar auta i Hitne, poginula pacijentkinja

Izvor: OkRadio.rs, 05.Feb.2017

Apatin -- Jedna osoba je poginula, a četiri su povređene u sudaru vozila Hitne pomoći i automobila marke “reno tvingo“ na Somborskom putu u Apatinu, preneli su mediji. Stradala osoba se nalazila u sanitetu Hitne pomoći prilikom sudara. Poginula je žena (1938) koja se nalazila u vozilu Hitne...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.