PU Sombor: Izveštaj o stanju u saobraćaju u Zapadnobačkom okrugu

Izvor: 025info.rs, 15.Apr.2015, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PU Sombor: Izveštaj o stanju u saobraćaju u Zapadnobačkom okrugu

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama jedna osoba je poginula a sedam osoba je zadobilo lake telesne povrede. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na teritoriji grada Sombora evidentirane su tri saobraćajne nezgoda u kojima je jedna osoba poginula a tri osobe zadobile lake telesne povrede. Jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola jedan vozač je zadržan.

Na području opštine Odžaci evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Kula nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda. Zbog vožnje

pod dejstvom alkohola jedan vozač je zadržan.

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.