PRVI DAN APATINSKIH RIBARSKIH VEČERI- PAPRIKAŠ I PEČENA RIBA , VIŠE OD 10 000 HILJADA POSETILACA NA KONCERTU LEXINGTONA

Izvor: Radio Dunav, 08.Jul.2016, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI DAN APATINSKIH RIBARSKIH VEČERI- PAPRIKAŠ I PEČENA RIBA , VIŠE OD 10 000 HILJADA POSETILACA NA KONCERTU LEXINGTONA

Ovogodišnje, 53. po redu Apatinske ribarske večeri počele su sinoć defileom sonćanskih mažoretkinja, potom su nastupila kulturno umetnička društava iz Sonte i Kupusine, a u estradnom programu koji je pratilo preko 10 000 posetilaca nastupili su Fish-Waib i Lexington bend za koji je publika pokazala najveće interesovanje.
Posebnu pažnju posetilaca je privukao riblji paprikaš u kotliću od 400 porcija , koji je za sve goste pripremala ribarnica i fišburgerija Lavač iz Apatina >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << .Za spremanje ovog čuvenog apatinskog specijaliteta bilo je potrebno 120 kg ribe, 3 kg paprike , 2.5 kg sušenog luka i 12 litara kuvanog paradajza.
I ove godine je nakon pozdravnog govora predsednika opštine Apatin, Radivoja Sekulića, usledio spektakularni vatromet a po tradiciji apatinskih ribarskih večeri i mladi i stari veselili su se do dugo u noć.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Otvorene 53. Apatinske ribarske večeri - preko 10.000 posetilaca

Izvor: 025info.rs, 08.Jul.2016

Ovogodišnje, 53. po redu, Apatinske ribarske večeri zvanično su otvorene. Na prepunom trgu, prve večeri ove značajne manifestacije, stanovnici apatinske opštine, kao i svi gosti,  imali su priliku uživati u sjajnom kulturno umetničkom programu. Generalni pokrovitelj je, kao i prethodnih godina,...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.