Izvor: Radio Dunav, 24.Mar.2014, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OLIMPIK VICEŠAMPION DRŽAVE

Apatinci imaju vicešampione Srbije Mini Maxi Lige fudbalere Olimpika rodjene 2001 godine. U subotu 22 marta  Apatin je bio domaćin završnog turnira za prvaka države. Na turniru je nastupilo 9 najboljih ekipa iz Mini Maxi Lige u Srbiji. Apatinski Olimpik je lako prošao grupu da bi u finalnom trijagonalu bilo krajnje neizvesno. Olimpikovim fudbalerima falilo je sportske sreće da postanu prvaci Srbije. Iako ne poraženi na čitavom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << turniru zauzeli su drugo mesto iza Sloge iz Petrovca na Mlavi i postali vicešampioni Srbije.
Rezultati u grupi:
Olimpik Apatin – Mladi Vukovi Kikinda 2:0
Olimpik Apatin – Radnički Svilajnac 4:0
finalni trijagonal:
Olimpik Apatin – Bratstvo Prigrevica 1:1 penalima 1:0
Olimpik Apatin – Sloga Petrovac na Mlavi 0:0 penalima 1:0
U nedelju 23 marta Olimpikova generacija 2004 učestvovala je na završnom turniru za prvaka Vojvodine Mini Maxi Lige u Vršcu. Olimik je bio u veoma kvalitetnoj grupi i zabeležio sledeće rezultate : Olimpik Apatin – Spektar Sombor 3:1 i olimpik Apatin – Bolesnikov Novi Sad 2:4. Sa 1 pobedom i 1 porazom nije izboren plasman u finalni trijagonal.
30. marta Olimpikova selekcija 2005 učestvovaće u Novom Sadu na završnom turniru za prvaka Vojvodine.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Bratstvu bronza, Olimpiku srebro, titula otišla u Petrovac na Mlavi

Izvor: 025info.rs, 24.Mar.2014

Olimpikovi dečaci rođeni 2001. godine osvojili su drugo mesto na završnom turniru Mini-Maksi lige koji je okupio devet najboljih ekipa iz Srbije. Sjajnom uspehu fudbalera iz naše opštine doprineli su i fudbaleri prigrevačkog Bratstva kojima je pripalo bronzano odličje. Prigrevčani su tako potvrdili...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.