OLIMPIK STARI – NOVI ŠAMPION

Izvor: Radio Dunav, 09.Mar.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OLIMPIK STARI – NOVI ŠAMPION

U nedelju je u Apatinu održan finalni dan Mini Maksi Lige za generacije 2004 i 2006 godište. U konkurenciji 2004 godišta apatinski Olimpik je postao stari novi šampion. U finalnom meču apatinski fudblaeri su savladali somborski Spektar sa 3:0.

U utkamici za treće mesto ekipa FK Radničkog iz Sombora savladala je Tekstilac iz Odzaka. Za najperspektivnije fudbalere u generaciji 2004 proglašeni su Milorad Bekić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << i Robert Geler iz apatinskog Olimpika. Na regionalnom prvenstvu koje je na programu 28. marta učestvovaće Olimpik i Spektar.

U generaciji 2006. u finalnom meču somborski Žak je uspeo da pobedi ekipu Olimpika rezultatom 2:1. U utakmici za treće mesto ekipa FK Tvrđave iz Bača je savladala ekipu Tekstilca iz Odzaka sa 5:0. Za najperspektivnijeg fudbalera u generaciji 2006 proglašen je Uroš Šuput iz Olimpika.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Završnica MML: Olimpiku zlato i srebro

Izvor: 025info.rs, 09.Mar.2015

U nedelju je u Apatinu održan finalni dan Mini-Maksi lige za generacije 2004. i 2006. godišta...U konkurenciji igrača rođenih 2004. godišne apatinski Olimpik je odbranio titulu od prošle sezone. Novi-stari pobednik je u finalnom meču savladao somborski Spektar rezultatom 3:0...U utakmici za treće...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.