Izvor: Radio Dunav, 04.Mar.2013, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OLIMPIK SA DVE SELEKCIJE U POLUFINALU MINI MAXI LIGE

Apatinska škola fdubala ”Olimpik” igrala je u subotu utakmicu četvrtfinala Mini Maxi Ligi u Subotici sa generacijom dečaka rodjenih 2005 godine. Olimpik se sastao sa subotičkom školom fudbala ”Arena” i zabeležio ubedljivu pobedu rezultatom 4:0. Strelci su bili Stupar 2, Ličina i Kaurin. Ovom pobedom Olimpik se plasirao u polufinale Mini Maxi Lige sa sve tri selekcije. Narednog vikenda na programu su polufinalni mečevi za generacije 2005. i 2004. Obe Olimpikove selekcije sataće se u polufinalau sa subotičkom ekipom ”Spartak Zlatibor Voda”.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

'Olimpik' u pohodu na titulu u 'MML'

Izvor: 025info.rs, 04.Mar.2013

Apatinska škola fudbala ''Olimpik'' igrala je u subotu utakmicu četvrtfinala "Mini Maxi Ligi u Subotici sa generacijom dečaka rođenih 2005. godine. "Olimpik" se sastao sa subotičkom školom fudbala ''Arena'

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.