Izvor: Radio Dunav, 23.Dec.2015, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OK APATIN I OK BOOM VOLLEY ZAJEDNO U BAČKOJ PALANCI

Odbojkaški klub “Merkur” iz Bačke Palanke će u četvrtak biti domaćin Novogodišnjeg turnira za mlađe pionirke,devojčice rođene 2002. i 2003. godine.
Za odbojkaški Klub “Apatin” koji je dobio poziv na ovaj turnir će nastupiti i devojčice iz Boom Volleya iz Prigrevice.Apatinke i Prigrevčanke na ovaj način nastavljaju saradnju po sistemu koji se pokazao uspešnim po oba kluba. Sadašnje igračice seniorskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << ekipa oba kluba su dve sezone igrale zajedno na velikom broju turnira, ali i u pionirskim ligama.
Oba kluba su obezbedila plasman u TOP 16 fazu najboljih klubova na pionirskom prvenstvu Vojvodine .Oba kluba su potvrdila učešće u elitnoj ligi Vojvodine ali i postigli dogovor klubova da zajedno nastupe sa mlađim pionirkama rođenim 2003. godine u drugom delu prvenstva pionirske lige Južna Bačka. Na ovaj način mlađe igračice se dobiti priliku da stiču neophodno iskustvo i odigraju 9 zvaničnih utakmica u pionirskoj ligi.
Raspored i satnica turnira:
9 sati i 30 minuta: svečano otvaranje turnira.
10 sati : OK Merkur-OK Panonija.
11 sati i 45 minuta : OK Šid-OK Apatin.
13 sati i 30 minuta : utakmica za 3.mesto.
15 sati : finale turnira.
16 sati i 30 minuta : dodela nagrada i zatvaranje turnira.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pionirke OK Apatin na turniru u Bačkoj Palanci

Izvor: 025info.rs, 23.Dec.2015

Odbojkaški klub Merkur iz Bačke Palanke će u četvrtak biti domaćin Novogodišnjeg turnira za mlađe pionirke, devojčice rođene 2002. i 2003. godine. Za Odbojkaški klub Apatin koji je dobio poziv na ovaj turnir nastupiće i devojčice iz Boom Volleya iz Prigrevice. Apatinke i Prigrevčanke...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.