ODRŽANA KONSTITUTIVNA SEDNICA MZ APATIN

Izvor: Radio Dunav, 14.Avg.2017, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODRŽANA KONSTITUTIVNA SEDNICA MZ APATIN

Danas je održana konstitutivna sednica Saveta mesne zajednice Apatin na kojoj je izvršen izbor predsednika i zamenika predsednika MZ Apatin, kao i izbor Nadzornog odbra koji će brojati pet članova.
Sednicu je otvorila Nika Petrović, zamenik predsednika Skupštine opštine Apatin koja je čestitila članovima saveta na izboru i poželala im mnogo sreće u obavljanju svojih dužnosti.
Za predsednika Saveta MZ Apatin >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << izabran je Slobodan Obradović, profesor fizičke kulture dok je za zamenika izabrana Sanja Šijan, profesor razredne nastave. Nadzorni odbor ubuduće činiće predsednik Stefan Davidović, zamenik predsednika Bojana Gnjatović kao i članovi Jevto Milojević, Dušan Lončar i Dalibor Ćopić.
Aleksandra Mačkić, sekretar Mesne Zajednice Apatin rekla je da će svoj posao da obavlja vredno i pošteno, te kako će se truditi da u sardanji sa ostalim članovima saveta radi za dobrobit svih građana MZ Apatin.
FONO Aleksandra Mačkić

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.


Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Održana 1. konstitutivna sednica Saveta Mesne zajednice Apatin

Izvor: 025info.rs, 14.Avg.2017

Izbori za članove Saveta Mesnih zajednica opštine Apatin održani su 06. avgusta tekuće godine i na njima je u samom gradu odabrano 11 novih članova, svih 11 sa liste ,,Za napredni Apatin''. Na prvoj sednici u novom sazivu Nika Petrović, zamenik predsednika SO Apatin, čestitala je novim članovima...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.